ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μονοήμερη εκδρομή με ξενάγηση στο Ναύπλιο
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 θα επισκεφτούμε µια πόλη κόσµηµα.
Το Ναύπλιο. Πόλη γραφική, ροµαντική που σε σαγηνεύει µε την ιστορικότητά της.
Θα επισκεφτούμε με το αυτοκίνητο και θα γνωρίσουμε το Παλαµήδι. Θα περπατήσουμε γύρω από το Κάστρο, στην Ακροναυπλία, και στη συνέχεια με την ξεναγό μας, και θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης (με ξεναγό),  και στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος.
Θα περπατήσουμε κατά µήκος της παραλιακής, µε το Μπούρτζι στο βάθος.
Θα γνωρίσουμε µαγαζιά µε παραδοσιακά προϊόντα στα σοκάκια της παλιάς πόλης και θα πάρουμε το μεσημεριανό μας σε ταβέρνα της παραλίας.

Εορτασμός επετείου της 8ης Νοεμβρίου
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, μετά τη Θεία Λειτουργία, θα λάβει χώρα δοξολογία και θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες.
Στη συνέχεια μετάβαση στην αίθουσά μας, για να γιορτάσουμε τη σημαντική για το νησί μας επέτειο.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 8ης Νοεμβρίου, θα συνεχιστούν και την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, όπου στην αίθουσα «Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50), στις 6.30 το απόγευμα, θα προβληθεί το Ηχόραμα του Δημήτρη Ταλιάνη «Από τη Λέσβο στη Σαντορίνη» με ελεύθερη είσοδο.

Γενική Συνέλευση
Η ετήσια Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσά μας (Ζήνωνος 29-31) το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί. Θα γίνει αναφορά στις δράσεις της Παροικίας της χρονιάς που πέρασε και οι στόχοι του 2019 για τον σύλλογό μας και τη Λέσβο. Παρακαλούμε για την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση των μελών της Λ.Π. Η παρουσία των συμπατριωτών μας είναι απαραίτητη. Θα προσφερθεί και ούζο με μεζέ για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Η κοπή της βασιλόπιτας
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Αμαλία», Λ. Αμαλίας 10, στο Σύνταγμα, προγραμματίστηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό με πλούσιο μπουφέ, κρασί, αναψυκτικά και τα υπέροχα γλυκά του «Αμαλία». Όπως πάντα θα διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική.

Μονοήμερη εκδρομή στο Κεφαλάρι Κορινθίας
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή στο Κεφαλάρι, 126 χιλιόμετρα από Αθήνα, στους πρόποδες της Μικρής Ζήρειας. Το Κεφαλάρι είναι ιδανικό για ήρεμες αποδράσεις.

Εορτασμός Αγίου Θεοδώρου
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 εορτάζουμε τη μνήμη του πολιούχου της Μυτιλήνης Αγίου Θεοδώρου με λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου (Ομόνοια), και φιλική συνάντηση για καφέ στην αίθουσά μας Ζήνωνος 29-31.