Εορτασμός Αγίου Θεοδώρου-κοπή βασιλόπιτας

Ήρθε κι αυτή τη χρονιά πάλι, η αγία ημέρα της εορτής του πολιούχου της Μυτιλήνης Αγίου Θεοδώρου, που εορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από τον σύλλογό μας.

Στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου εκκλησιάστηκαν τα μέλη μας και έψαλαν μαζί με το Δ.Σ. το τροπάριο του Αγίου Θεοδώρου.

Στο τέλος, όπως κάθε χρόνο, έγινε η καθιερωμένη αρτοκλασία.

Οι πέντε άρτοι που κι αυτή τη φορά έγιναν από τα χέρια της άξιας μυτιληνιάς συμπατριώτισσάς μας Γιούλης Ζαμπετάκη, ήταν ακόμη πιο επιτυχημένοι, κατά γενικοί ομολογία, από άλλη φορά.

Στην αίθουσά μας, ο φρέσκος καφές, αχνιστός περίμενε τα αγαπητά μέλη μας, μαζί με ένα κομμάτι βασιλόπιτα, διάφορα βουτήματα και γλυκά από τις νοικοκυρές φίλες μας και τον πεντανόστιμο άρτο της αγαπητής Γούλη.

Ήταν κι αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα ζεστή, φιλική και εγκάρδια. Αυτή η ίδια ατμόσφαιρα που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι που δημιουργείται μόνο όταν κυρίαρχη είναι η λέξη «αγάπη».

Τη βασιλόπιτα του συλλόγου για το καλό της χρονιάς έκοψε φέτος η αντιπρόεδρος Νατάσα Σαμαρέλλη – Τζερμιά, μια και η πρόεδρος απουσίαζε λόγω ασθενείας. Το τυχερό νόμισμα «έπεσε» στην Ειρήνη Βεκρή, πρώην μέλος του Δ.Σ.